Actuele vacatures

Bijbanen / vakantiewerk

Zoek je een bijbaan of vakantiewerk? We hebben bijna altijd ruimte voor studenten/scholieren die willen werken op zaterdag en in schoolvakanties. Werkzaamheden o.a. bestellingen verzamelen en klaarmaken voor verzending, assemblage van schommels, klantenservice, bijhouden van assortiment op de website en meer.

Magazijnbeheerder

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is de vacature van magazijnbeheerder wat voor jou! Als magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn en draag je bij aan de klantbeleving voor de klant! Geïnteresseerd? Bekijk de volledige vacature en reageer!

BBL vacatures

Combineer werken en leren met een MBO BBL opleiding en een baan bij Van Ee Buitenspeelgoed.

Stages

Zie ook de vacatures bij Van Ee Speel, o.a. monteurs voor de installatie van speeltoestellen;

Waarom werken bij Van Ee?

team Van Ee Buitenspeelgoed

We zijn een hechte club mensen die zich dagelijks inzet om kinderen te laten spelen. Lees hier meer over ons en maak kennis met het team. Werken bij Van Ee betekend dat je veel vrijheid krijgt, maar tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid draagt. Beslissingen maak je zoveel mogelijk zelf, sterker nog: we verwachten van iedereen initiatief.

De bedrijfscultuur is open: je krijgt feedback van je collega's en leidinggevende & van jou verwachten we dat jij je collega's en leidinggevende aanspreekt op hun functioneren. Christelijke waarden en normen zijn voor ons belangrijk.

Dit zeggen je (oud-)collega's:

"Een werkdag hier is (bijna) nooit hetzelfde! Elke dag weer andere klanten met andere wensen. Tussen alle werkzaamheden in de showroom door is het ook gewoon gezellig. Potje tafelvoetbal of tafeltennissen, strategie doorspreken terwijl je op de schommel zit of samen een skelter in elkaar zetten."

"Wat ik leuk vind aan bij Van Ee werken? Je eigen ding kunnen doen. Ze weten hier waar mijn talenten liggen en ik krijg alle ruimte om deze zo veel mogelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld bij de Tuin Awards. Mijn collega en ik mochten zelf de invulling geven aan deze actie met de dingen die wij kunnen en belangrijk en leuk vinden.

Hierdoor werd het echt onze actie!"

"Het fijne aan Van Ee is de vrijheid die je krijgt:Ik vond dat de vloer in de showroom een metamorfose verdiende en ik mocht dat gelijk zelf gaan aanpakken: verf bestellen, naar de Karwei rijden voor rollers en een datumprikken. Binnen no-time zag de vloer er weer geweldig uit.Mijn mening doet er echt toe binnen dit bedrijf!"

"Tok"

 

 

 

Kom meedraaien in ons bedrijf met een stage

Ben je op zoek naar een stage? Neem contact met ons op, we hebben voortdurend stageplekken beschikbaar. We zijn een erkende leerbedrijf.

Voorbeelden van mogelijke stageplekken

  • Stage online marketing, e-commerce (HBO/WO)
  • Stage communicatie (HBO)
  • Stage verkoop (Vanaf MBO niveau 3)
  • Stage filiaalleider (MBO niveau 4)

Waarom stage lopen bij Van Ee?erkend leerbedrijf van ee buitenspeelgoed sbb

Als stagiair bij Van Ee Buitenspeelgoed draait je vanaf dag 1 volledig mee in het bedrijf. We behandelen je niet als stagiair, maar als een volwaardig lid van het team. Je krijgt inzicht in de processen, in de cijfers. Op die manier bieden we je veel mogelijkheden om te leren & jezelf te ontwikkelen.